Tagliatelle all'uovo
Sapori di Casa - Tagliatelle all'uovo
Het kookt in slechts 2/3 minuten!
€ 5,49
Prijs per Pak

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Zoals een lange familietraditie leert, is het voor een goed deeg belangrijk om zowel harde tarwegriesmeel als zachte tarwemeel te gebruiken, en het deeg zacht te maken met uitsluitend eieren.
Daarom maken wij onze pasta vanaf het begin zo, met drie eenvoudige ingrediënten. Wat maakt het verschil? Naast de uitstekende kwaliteit van het meel, hebben we bij het mixen altijd verse eieren gepeld . Het resultaat? Een licht, delicaat product, snel te bereiden, te combineren met elke saus en doet denken aan de pasta die onze grootmoeders op zondag maakten. Het kookt in slechts 2/3 minuten!
We raden aan om het product 2 minuten in kokend water te koken en het product vervolgens 1 minuut in de saus te sauteren. Let op: Serveer met voldoende saus, het product heeft een hoog absorptievermogen.