Filter
Bloem voor pizza/focaccia mix met gist - 500g
€ 0,99
Bloem voor pizza/focaccia ‘Grano tenero’ type 00 - 1kg
€ 2,19
Bloem is een essentieel ingrediënt in de Italiaanse keuken en vormt de basis voor tal van traditionele gerechten. Of je nu verse pasta maakt, een luchtig focacciabrood bakt of een krokante pizzabodem bereidt, de juiste bloem maakt het verschil.
Tipo 00 bloem is de fijnst gemalen Italiaanse bloem en wordt veel gebruikt voor het maken van verse pasta en authentieke Napolitaanse pizza’s. Door de fijne maling en het lage glutengehalte zorgt deze bloem voor een soepel deeg dat makkelijk uit te rollen is en een heerlijke structuur heeft na het bakken.
Semola, oftewel griesmeel van harde tarwe, wordt vaak gebruikt voor stevige pastasoorten zoals orecchiette en gnocchi. Het geeft een robuuste textuur en een rijke, volle smaak aan je deegwaren. Ook wordt het gebruikt als extra laagje bij het uitrollen van pizzadeeg voor een krokante afwerking.
Focacciabloem is speciaal ontwikkeld voor het maken van de perfecte, luchtige focaccia met een krokante korst. Dankzij de ideale eiwit- en glutensamenstelling krijg je een elastisch deeg dat mooi rijst en zorgt voor een zachte, luchtige textuur. Voeg wat olijfolie en zeezout toe, en je hebt een authentieke Italiaanse focaccia zoals uit Ligurië of Puglia!
Naast pasta, pizza en focaccia is Italiaanse bloem ook perfect voor brood en gebak. Van tarwebloem met hoog eiwitgehalte voor luchtig brood tot bloem voor delicate gebakjes – wij bieden de beste kwaliteit voor al jouw bakcreaties.
Met onze zorgvuldig geselecteerde Italiaanse bloem haal je de authentieke smaken van Italië in huis. Bak, proef en geniet van echte ambachtelijke kwaliteit!